Zoveel meer dan vierkante meters

Group Bernaerts

Group Bernaerts is een Belgische vastgoedonderneming die commercieel vastgoed ontwikkelt, bouwt, verhuurt en verkoopt in de regio van Brussel, Gent en Antwerpen. Met een portefeuille ter waarde van meer dan € 250 miljoen, zijn we sinds jaar en dag een gevestigde waarde en referentie in de sector. Onze hoofdzetel bevindt zich op een centrale, bereikbare plek aan de E19 in Antwerpen.

We zijn een familiebedrijf. Die unieke positie houdt onze organisatiestructuur licht en creëert het voordeel dat we efficiënt kunnen werken: de overhead is beperkt en de lijnen zijn kort. Bovendien houden alle managers en medewerkers steeds de vinger aan de pols bij ieder project: hands-on werken is onze prioriteit.

Group Bernaerts kiest doelbewust voor polyvalente gebouwen, zowel kantoren als semi-industrieel vastgoed, op strategische sites in de ruime regio. Door te ontwikkelen en te investeren in onze eigen achtertuin, schopten we het tot een dominante speler in een van de meest dynamische regio’s in België.

Onze groep werkt met eigen funding, daarom is het voor ons belangrijk om nauw betrokken te worden bij de assets en de huurders. Op die manier verzekeren we dat ons aanbod van hoogstaande kwaliteit blijft en dat we onze competitieve positie in de markt behouden.

Contacteer ons

Adres
Noordersingel 19
BE-2140 Antwerpen
Belgium

Telefoonnummer
03/647.18.48

Contacteer ons

Adres
Noordersingel 19
BE-2140 Antwerpen
Belgium

Telefoonnummer
03/647.18.48