Services

Ontwikkeling

Bij Group Bernaerts hebben we onze portefeuille eigenhandig ontwikkeld en opgebouwd. Daar kwamen zowel risico’s als een gefaseerde uitrol in lijn met de commercialisatie van het project bij kijken. Dankzij die aanpak kennen we ons aanbod door en door en zijn we erin geslaagd om een vrij voorspelbaar ontwikkelingstraject neer te zetten en het aantal onverwachte verrassingen te beperken.

We beschikken over een uitgebreide selectie van verschillende grondposities. Ieder project wordt aangestuurd door een vakkundig bouwteam en zorgvuldig uitgekozen leveranciers. Zo kunnen we efficiënt, op korte termijn en op basis van een transparante tijdlijn uw project realiseren.

Beheer

Wij staan in voor ons eigen vastgoedbeheer. Dat ligt in lijn met onze bedrijfscultuur: we houden de lijnen kort en handelen snel, efficiënt en steeds met oog voor kwaliteit. Onze klanten zijn de spil van onze dagdagelijkse werking. Bij Group Bernaerts brainstormen we voortdurend over nieuwe concepten en initiatieven die onze huurders motiveren om een samenwerking op lange termijn aan te gaan.

Verhuur en verkoop

Group Bernaerts verkoopt en verhuurt ook projecten. Hoewel we een uitstekende professionele verstandhouding hebben met verschillende gerenommeerde makelaarskantoren, vinden wij het belangrijk om zelf rechtstreeks contact te houden met de markt. We volgen er iedere evolutie op de voet. Onze verankering in de regio en jarenlange vakkennis maken ons een geschikte partner en adviseur voor uw plannen.

Sleutel-op-de-deur

Bij Group Bernaerts herdefiniëren we gemak en uitmuntendheid met onze sleutel-op-de-deur oplossingen. Ons ervaren team van experts is toegewijd aan het vormgeven van uw visie tot werkelijkheid, waarbij elk complex detail van concept tot voltooiing wordt behandeld. Met onze uitgebreide sleutel-op-de-deur aanpak wordt uw project naadloos beheerd, met inbegrip van ontwerp, inrichting en de laatste afwerking. Een volkomen stressvrij proces.